Το οργανωμένο έγκλημα συναντιέται:

Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Παγκόσμια Τράπεζα, 6-7 Οκτώβρη στην Ιστανμπούλ

Οι 13.000 ληστές αυτών των οργανισμών, που αποτελούνται από επιχειρήσεις, κράτη και ΜΚΟ, συναντιούνται για να αποφασίσουν πώς θα αρπάξουν συνολικά τη ζωή σ’ αυτόν τον κόσμο.

Όποτε το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα εμφανίζονται, επιβάλλοντας «Μέτρα λιτότητας» ή «Προγράμματα διαρθρωτικών ρυθμίσεων», το μόνο που υπόσχονται είναι φτώχεια και πείνα.

Αυτό στο οποίο πάντα καταλήγουν είναι η επίθεση σε ‘μας, στο μέλλον μας και στη στιγμή της απελευθέρωσής μας.

Το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα εκτοπίζουν μαζικά πληθυσμούς με το πρόσχημα της αστικής ανάπλασης. Οδηγούν εκατομμύρια ανθρώπους στην πείνα και στη στέρηση, αναγκάζοντάς τους να μεταναστεύσουν. Αρπάζουν το νερό και τους φυσικούς πόρους μετατρέποντάς τους σε εμπορεύματα. Κι όταν οι άνθρωποι αντιστέκονται, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα είτε τους βομβαρδίζουν με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ, είτε προσπαθούν να τους «νουθετήσουν» με τα όπλα μιας δικτατορίας.

ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, ΝΑΤΟ: με το ένα χέρι κλέβουν και με το άλλο δολοφονούν.

Όταν τα αφεντικά σχεδιάζουν το πώς θα αρπάξουν τις ζωές μας, συναντιόμαστε για να οργανώσουμε την αντίστασή μας στην Σμύρνη και στην Κωνσταντινούπολη μέχρι τη συνάντησή τους. Ερχόμαστε κοντά για να χαλάσουμε τα σχέδια αυτών των ληστών.

Να σταματήσουμε μαζί αυτήν την οργανωμένη ομάδα εκμεταλλευτών που συναντιέται για να μας κάνει σκλάβους των πολυεθνικών και για να βιάσει τον πλανήτη.

Προτού κλέψουν τις ζωές μας

Να οπλίσουμε τις επιθυμίες μας