Organize suç örgütleri toplanıyor:

IMF ve Dünya Bankası, 6-7 Ekim 2009’da İstanbul’da.


Şirketlerin, devletlerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının oluşturduğu 13.000 kişilik bu soygun çetesi, dünya üzerinde yaşayan herkesin hayatını gasp etmek için yeni kararlar almaya çalışacak.


IMF ve Dünya Bankası’nın, gittikleri her yerde uyguladıkları “kemer sıkma politikaları” ve “yapısal uyum programları” açlık ve sefaleti büyütmekten başka bir işe yaramıyor. Uygulanan her IMF politikası bir avuç zengini daha zengin, yoksul milyarları ise daha yoksul yapıyor.


Aldıkları bütün kararlar bize, geleceğimize ve şu an özgürlüğümüze yapılan saldırılardır.


IMF ve Dünya Bankası, “kentsel dönüşüm” yalanıyla insanları evlerinden eder. Milyonlarca insanı aç ve yoksul bırakarak göçe zorlar. Suyu ve bütün doğal kaynakları gasp ederek, onları şirketlerin mülkiyeti haline getirir. Dayattıkları kararlara direnen halkları ya NATO eliyle bombalayarak ya da askeri darbelerle susturarak ‘hizaya sokar’.


IMF, Dünya Bankası, DünyaTicaret Örgütü, NATO: Bir yandan soyar, bir yandan öldürür.


Dünyanın efendileri hayatlarımızı gasp etmek için planlar yaparken; biz de toplantının yapılacağı tarihe kadar İzmir’de ve İstanbul’da neler yapabileceğimizi konuşmak ve bu gaspçıların planlarını bozmak amacıyla bir araya geliyoruz.


Yaşadığımız toprakları talan etmek ve ekonomik paketleriyle hepimizi şirketlerin kölesi haline getirmek için toplanan bu organize sömürü çetesini birlikte durduralım.


Hayatlarımız gasp edilmeden

Hayallerimiz buluşmalı!